Milyen műfű árak vannak ma a piacon?

Manapság már, ha valaki műfüvet akar vásárolni, akkor könnyűszerrel megteheti ezt és olyan gyeptéglája lesz a kertben, mely minőség és megjelenés szempontjából is maximálisan kielégítő számára. A műfű előnye, hogy semmilyen teendőnk nem lesz vele a lerakását követően. Na de milyenek a műfű árak napjainkban?

A műfüvet négyzetméter árban mérik a webshopokban, így a Grasslandnél is, ahol többféle műfű típusból szemezgethetünk. Nagyjából három kategóriába lehet a műfüveket csoportosítani ár szerint. A legalacsonyabb műfű árakba azok a műfüvek tartoznak többnyire, amelyek lakosságiak, azaz kertbe való füvek, de alacsonyabb minőségük abban is meglátszik, hogy kevésbé élethűek, mint mondjuk a közepes árkategóriába eső társaik.

Ideális választás lehet egy kertbe a Grasslandtól mondjuk a TRIBUTE műfű, aminek 9500 forint a négyzetméter ára. A műfű árak között mondhatni közepesnek számít. A TRIBUTE 43 cm-es szálhosszúságú és színe kevert, a zöldes szálak mellett barnás színű szálak is láthatóak, ettől még természetesebb a hatás.

A műfű árak bár sok esetben kedvezőek, minőség szempontjából is megtérülnek a kiadásaink, ha ilyen megoldás mellett döntünk. A Grasslandnál is 24 különféle műfű típus található, melyek eltérő színekben és szálhosszúságban kaphatóak. Vannak olyan műfű fajták, melyek a kertben ideálisan, mint a fenti, de olyanok is találhatóak a weboldalon, melyek teraszokon működnek jobban, vagy melyek inkább a sportpályákra valók, bár utóbbiak már a harmadik kategóriába esnek.