Fürödjünk tejben-vajban, éljen a kakaóvaj!

A kakaóvaj ismét a természet egyik csodája, mely kiszolgál minket, ha megtanuljuk mire való. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően puhítja és védi is a bőrt, csökkenti kiszáradását, és javítja rugalmasságát.

Így például az olivianatural.hu oldalán található kakaóvajas fürdőcsokoládéi olyan fürdés élménnyel gazdagítanak, mely bársonyossá varázsolja bőrünket, így okafogyottá válik a testápoló használata. Akár száraz, akár zsíros bőrre is használható, mind a kettőre kiváló hatással van. A belga fürdőcsokoládénak köszönhetően ténylegesen úgy érezhetjük, megmártóztunk egy kád barna csokoládéban, még a kiszerelése is egy tábla csokoládé, így hiteles az egész. Alapanyaga a kakaóvaj, melynek összetétele gazdag telítetlen zsírsavakban és vitaminokban.

A kakaóvaj tehát ténylegesen egy selymes kényeztetést nyújt bőrünk számára, mondhatni, ahogy olvad a szánkban, úgy olvad a bőrünkön is. Megtalálható testápolók, arcápolók, ajakápolók, masszázsolajok, fényvédők és akár popsikrémek összetevőjeként is. A shea vaj mellett a kakaóvajat is használhatjuk a terhességi striák és a narancsbőr megelőzésére. Férfiaknak még borotválkozás után is hasznos lehet, mivel megnyugtatja a sérüléseket, segíti a bőr gyorsabb regenerálódását, eltünteti a hegesedéseket és selymesen kellemes érzést kölcsönöz. Masszázs során alkalmazva erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt. Éljünk a természet adta lehetőségekkel, és szépüljünk egészségesen!